torstai 23. helmikuuta 2012

Mahtavaa. :)

Niin upeeta.. Huomasin aamulla avatessani blogin, että täällähän on kommentteja ja kaksi ihanaa ihmistä oli jo kirjautunut blogini seuraajiksi. :D Ihan MAHTAVAA.. Kiitos siitä.

Lupaan laittaa viimeistään huomenna hieman kuvia kehiin, mutta nyt tää rouva lähtee pikkuhiljaa töihin illaksi. Blääh.. ei sitte millään jaksaisi. Mielummin jäisin vaan kotiin köllimään, mutta pakko se on töitä tehdä, että sitten palkkapäivän jälkeen voi hyvillä mielin lähteä shoppailemaan. ;) Vaikka taitaa ne laskut syödä suurimman osan siitäkin potista, mutta noh.. jos vaikka sitte ees jotain pientä. :)

Huomisiin ja mukavaa lumista torstain jatkoa kaikille, erityisesti uusille lukijoilleni. ;DTässä pieni 'sneakpeak' meidän olkkarista. :) 


L

4 kommenttia:

 1. Onpa hyvää lupaileva sneak peek! Kauniit sävyt! Lisää lisää! ;D

  VastaaPoista
 2. Hyvältä vaikuttaa :)

  Mä pyrin myös sisustamaan musta-valkoisesti!
  Meillä on enemmänkin valkoista ja sitten pieniä mustia yksityiskohtia. Nyt oon myös innostunu lisäämään hopeaa sisustukseen, tosin pienissä määrissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vissiin iskenyt joku kevät into päälle, koska mä oon nyt lisäillyt muutamia keltaisia juttuja sisustukseen.. siis keltaista.. what? ;)

   Poista