tiistai 28. helmikuuta 2012

Ja nyt niitä kuvia. :)

No niin.. nyt on kuvia räpsitty ja ajattelin laittaa nyt ensin siitä meidän olkkarista parempia kuvia.. jos vaikka näistä sais nyt enemmän irti, kuin niistä kännykällä otetuista.

Eli tästä se lähtee.. :)

Tässä hieman keltaista, jota olen ihan pienissä määrin lisäillyt sisustukseen, jopa omaksi yllätyksekseni, koska en ihan heti ajattelut keltaista, jos mietin kotini värejä, mutta se taitaa olla tän tulevan kevään syy, että rupeaa kaipaamaan jotain kirkkaita värejä. :)


Oih, olen suuri Rocky leffojen fani. ;) Siitä syystä tuo taulu ja hei, sopiihan se väreihinkin. ;) 

Jotakin väsyttää.. ;)

Taustalla taiteilija työssään. <3

Valkoinen lattia olisi niin hieno.. noh ehkä joskus.. :)Huh.. siinä ne nyt sitten on.. kaikkien silmien edessä arvioitavana. Heh.. ei vaan. Nyt vaan kommentoimaan ja antamaan palautetta mikä omaa silmäänne miellyttää ja mikä ei. :) Kaikki palaute on tervetullutta, koska jotenkin sitä omaan sisustukseen silmä tottuu ja "turtuu".. Ulkopuolisilta voi saada mitä parhaimpia vinkkejä, joten kynät sauhuamaan ja ideoita antamaan. :)

Hyvät päivän jatkot ja muistakaa, että tänään tulee Pientä Pintaremonttia ja Suomen kaamein kämppä. ;)

L

7 kommenttia:

 1. Yääh, bloggeri sekoilee. Just kirjotin kommentin ja puff se hävisi. No joo.

  Hyvältähän teidän kotona näyttää. Vinkkejä en osaa tähän hätään antaa, mutta ehkä kun katselet kuvia kotoota tälleen blogimaailman kautta niin vinkkejä voi tupsahdella ihan ittestäänkin. :)

  Ja toi keltainen on jotenkin tänä keväänä ja kesänä semmonen, mitä voisi pikkuriikkisen hankkia omaankin kotiin. Jos ei muuten niin tulppaanien muodossa. :D

  VastaaPoista
 2. Yhdyn Inanaan kommenttiin; mä ainakin hamstraan keltaista keväisin nimenomaan tulppaanien muodossa! ;D

  Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 3. Komeelta näyttää...kääk ihanat raitaviltti, raitalaatikot, keltainen tyyny! Ja sullaki tulee toi keltainen, varoitus, se voi lähtee nopsaan käsistä :)

  VastaaPoista
 4. Kauniin sävyiset seinät! <3 <3 Ja kuolaan kaikkea keltaista! :)

  Blogissani on sinulle muuten haaste! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanan näköinen olkkari :) Tosi kivoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 6. oikein kivalta näyttää! musta ja keltainen on upea yhdistelmä ja valkoinen ku siinä vielä mukana ni se on siinä ;)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivalta näyttää! :) Minä oon sisustuksessa vähän värikammoinen tällä hetkellä mutta pääsiäisenä pitää kaivaa keltaista, vihreää ja liilaa esille :D

  VastaaPoista