sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Iltaa.. :)

Niin se viikonloppu taas meni vauhdilla. Syötiin hyvin, ulkoiltiin, saunottiin ja vaan löhöiltiin, eli siis onnistunut viikonloppu. :) Tänään oli muuten ainakin täällä tosi upea ilma. Aurinko paistoi ja se jo oikeesti hieman lämmitti poskipäitä.. Kesää kohti siis mennään. ;)

Mun piti myös niitä kuvia laittaa, mutta mä en löydä mun kameran laturia mistään ja tietenkin siitä kapistuksesta on akku ihan loppu.. Ja täytyy myöntää, että kun en sitä heti löytänyt, niin luovutin  aika nopeasti, koska.. mua jännittää vähän laittaa niitä kuvia tänne.. jotenkin se että ne on täällä kaikkien näkyvillä ja arvosteltavana hieman jännittää.. Vaikka me itse tykätään meen kodista hirveesti ja se on musta se pääasia, mehän täällä asutaan, eikä ne muut, mut jotenkin se vaan on niin jännää.. :) Pistää vähän niinkuin oman luomuksesnsa toisten arvioitavaksi.. Tai jotain sinnepäin. :D Oonko ihan outo tässä asiassa?
Kertokaa te pitkäaikaiset bloggailijat, et tuntuiko teistä samalta alussa, vai oonko mä vaan joku erikoistapaus tässä asiassa. :D

Mut joo.. Sitten kuitenkin rohkaisin mieleni ja kännykällä sitte räpsäsin muutaman kuvan ja laatu ei nyt sit tietenkään oo mikää huima, mutta kai noista nyt jonkun tolkun saa. Eli jännityksestä huolimatta tässä pari kuvaa..

Kukas se siellä kurkkii..;)

Lastikset pyörii ruudussa.. :) ja niin ihanat läppärin johdot pitkin lattioita.. nooh.. :)

Siinä nyt muutama kuva meidän olohuoneesta ja lisää luvassa, kunhan löydän sen laturin.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja leppoisaa illan jatkoa. :)


L


5 kommenttia:

 1. Kivan näkönen koti on teillä! Itsekkin vasta alottelen tätä blogi hommaa ja oon kamppaillut saman ongelman kanssa. Tuntuu että onko tarpeeksi hyvän näköstä että voi näyttää muillekkin. Mutta se on varmaan ihan typerää! Jokaisella on oma tyyli ja näillä mennään! Minä ainakin odotan innolla lisää kuvia teidän mustavalkoisesta kodista :) Energistä ensviikkoa sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Lupaavalta näyttää. :) Tervetuloa blogimaailmaan!

  VastaaPoista
 3. Mun blogissa on muuten sulle haaste. :)

  http://whitefresh.blogspot.com/2012/02/nippelitieto-haaste.html

  VastaaPoista