keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Lumista keskiviikkoa..

Ajattelin hieman kertoa itsestäni ja kodistamme, jota ahkerasti yritän sisustella mieleni mukaiseksi.
Olen siis pian kolmekymppinen nainen ja perheeseeni kuuluu aviomieheni, sekä meidän kaksi rakasta tyttölasta. Esikoinen on 5-vuotias reipas tyttönen ja nuorimmainen on pian puolitoistavuotias tytön tyllerö. Äidin rakkaita. <3 Perheeseemme kuuluu myös muutama karvainen perheenjäsen. :)

Talo jossa asustelemme on ollut meidän kotimme nyt viimeiset kaksi ja puolivuotta. Viihdymme mainiosti. Asumme keskustasta noin parinkymmenen kilometrin päässä ja tykkäämme kovin asua täällä vähän niinkuin maalla. :)
Kun ostimme tämän talon tehtiin tänne pintaremontti koko taloon. Seinäpinnat, lattiat, katot,  keittiökaapit ym. uusittiin ja myös yksi seinä kaadettiin. :) Oikeastaan ainoa mitä ei uusittu oli kylppäri ja sauna, sekä talon ulkopuoli. Ne olivat hyvässä kunnossa, eikä vaatinut siksi mitään toimenpiteitä.

Pidän kovasti mustavalkoisesta sisustuksesta ja se myös meillä näkyy.
Huonekalut ja sisustus elementit ovat pääasiassa mustaa ja valkoista. Seinistä löytyy myös beigen sävyä.

Tuntuu silti että tämä sisustus ja pieni fiksaaminen ei ikinä ole kunnolla valmis.. Aina haluaa ja keksii jotain uutta, mutta niinhän se taitaa meillä kaikilla sisustusintoilijoilla olla, että koskaan se koti ja sisustus ei ole kunnolla valmis. ;)  Mulla ainakin se on niin.. Välillä ajattelee, että nyt tää on just hyvä ja sit taas muutaman viikon päästä huomaan olevani maalitela kädessä ja ajattelevani, että nyt en kyllä enää ikinä maalaa tätä seinää kunhan saan sen valmiiksi, koska tää on nyt just tosi hyvä, mutta sitten taas mennään.. ;) No ei kai.. ei meillä nyt sentään seinät väriä vaihda niin usein.. heh.. ainakaan mun mielestä. :D 

Laitan jossain vaiheessa kuvia kunhan saan aikaiseksi..

Hyvää keskiviikon jatkoa kaikille. Meillä se jatkuu taas kohta kola kädessä, niinkuin jo monena muunakin päivänä. Ääh..

L

4 kommenttia:

  1. Heippa! Minäkin olen vasta aloitellut omaa blogia ja on niin kivaa hommaa :)

    Tervetuloa seuraamaan mun blogia :) http://moderniamaalaisromantiikkaa.blogspot.com/

    Innolla odotan kuvia sinun mustavalkoisesta kodistasi! :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa tänne blogistanian syövereihin! =D Jään innolla seurailemaan blogiasi ja odottelemaan kuvia kodistanne! <3

    VastaaPoista
  3. Yhdyn edellisiin; kuvia odotellessa! ;D

    VastaaPoista